Megjithatë, nuk jetojmë në demokraci!

Shkruan: Sefer Selimi

Fjala DEMOKRACI në vendet e Ballkanit është kthyer në retorikë boshe politike dhe jo vetëm. Ajo shërben edhe si zhargon i çdo politikani sa herë që kërkon të thirret në legjitimitetin e popullit. Madje, në emër të kësaj fjale janë kryer krimet më të mëdha në 25 vitet e fundit. Demokracia ka shërbyer si arsyetim dhe mburojë për politikanët e korruptuar, të paaftë, jokompetent madje edhe për autokratët që ëndërruan të bëhen diktator. Demokracia në Ballkan u barazua me anarkinë!
Continue Reading